На свитанку

На свитанку
Выйшау; Янка
Да сваёй красы...
На свитанку
Выйшау Янка
И запеу
На усе галасы

Дзе ты дзе ты
Шчасцейка мае,
Дзе ты , дзе ты ...
Адгукнися мне

Можа ты не чуешь...
Ци стамилася чакаць....
И не захацела
На сцяжынках мяне
Напаткаць


Чую , чую
Любы
Чую
Я цябе
Крыху прыпазнилась...
Але у;сё ж спяшалась
Як у сне

Чую , чую
Любы ...
А спазнилася
Таму,
Што
З
бирала
У лесе
З
Кветачак
Расу.. 
Сустракала
Промни
Ветнага святла...
Але у час
Дакладны
Да цябе сцяжынка
Давяла



Можа ты не чуешь ци
Стамилася чакаць
И не захацела на сцяжынках
Напаткаць...


Чую,
Чую Любы
Голас
Дзиуны твой...
Ен як
Быццам Рэха,
Рэха на вадой


Рецензии