сумнае

Трэба граць сумнае, каб сэрца грукала у рытм,
Трэба пець сумнае, таму што сумнае — гэта мы.
Нязгода. Сумненне. Але праз сумленне,
Мы крочым наперад і гэта — наш лёс.

Учора я помер з гэтай думкай.
А сёння ўваскрос.


Рецензии