О Всепетая Матерь, Приснодева Владычица!..

О Всепетая Матерь, Приснодева Владычица Богородица, Царица Небесная! Прими ныне малую молитву нашу и ради величия благости Твоей и неизреченных щедрот Твоих не помяни множества грехов и беззаконий наших, но исполни во благо прошения наши, да всегда на Тебя уповаем и вседушно Тебя призываем. Даруй нам жизнь в благочестии и праведности, избавь нас от всякой болезни и печали и Царствия Небесного наследниками нас сотвори, да сподобимся вечных благ и прославим Тебя со всеми святыми, как Всеблагую Заступницу рода христианского, и ныне и присно и во веки веков. Аминь!


Рецензии