Тост

Гірка буває кава в склянці…
Бува - самотність тяготить…
Думки, бувають, наче бранці…
Майбутнє - хтиво мерехтить…

Буває, мудрий до нестями!
Та мудрість, часом, серцю - кат…
Буває, слово в 9 грамів,
коли мораль, чуттям - не брат…

Буває, що душі нелегко,
від невиправних в серці втрат…
Буває, рідне нам - далеко…
Або життя - в клітинку грат...

Буває, мрії геть відсутні…
Життя - рідня дурних пустот…
Буває: Бути чи бути!?
Або пияцтво - до глупот…

Бува, до ранку не заснути
від невиразних нам тягот…

Бува в любов є шанс пірнути…

Так, за кохання без турбот!!!


***
Oxford, UK


Рецензии