Все буде, Украино, буде все

Все буде, Україно, буде все,
Якщо ти схилиш серце перед Богом.
Тобі це мир безмежний принесе,
Світліша, краща стане вся дорога.

Коли за нас на захисті Господь,
Хто подолає? Хто нас переможе?
Та упокорити нам варто плоть,
Яка багато зла робити може.

Змінити гнів на милість, щоб думки
Не кривдили образами нам душу,
Що можуть протягнутись скрізь роки
Й у розквіті життя собой посушать.

Все буде Україно... Лиш схились...
Смиренних Бог завжди благословляє.
Ти через біль надійся та молись,
І вір у краще - віра силу має!

16 серпня 2022 р.


Рецензии