Даруй, Господь, нам пару давнiх нот!

Даруй, Господь, нам пару давніх нот!
Зіграй ноктюрн в бузковому тумані….
Нехай чуття здійснять сонцеворот…
І душі знов зустрінуться  коханні…

І Час нехай повернеться назад...
І щастя нервом з болем не порветься…
Ти знову прийдеш у вишневий сад...
І радість тихо в серце повернеться…

Щоб не схилилась в полі голова…
Щоб прірва - душі наші не жадала…
Щоби ніколи ці мої  слова
камінням в прірву Вічність не кидала...

Щоб ти кохала й мальвою цвіла,
бо як ніхто мене з війни чекала!


Рецензии