На семи ветрах

   

На солнце окнами
Из прошлых лет глядим,
В линейках согнутых
Над миром мы парим…

Что мы должны кому?
Свободы поровну,
А мира кутерьму
Подарим ворону.

Открыты мы душой,
Все на семи ветрах,
С ушедшею мечтой,
Все в жизненных следах…

Аршином всех одним
Не мерьте нас, друзья,
Мы с вами говорим –
Лишь Бог всему судья…
28.09.202г.

  На семи вітрах

На сонце вікнами
В своє щось віримо,
В лінійках зігнутих
Над світом летимо…

Чи винні щось кому?
Свободи порівну,
А світу цю пітьму
Даруєм ворону.

Відкриті душі є,
Всі на семи вітрах,
В минулім мрії десь,
В життєвих ми слідах…

Аршином всіх одним
Не змір, тече вода…
Прости, а не вини –
Лиш Бог всьому суддя…
28.09.202 р.


Рецензии