Молитва про мир

О Боже єдиний, святий і безгрішний!
Пошли нам прихильність і розум скеруй,
Пророцтво Всевишнє, свій здогад утішний
І віру у мир на планеті даруй!

Дай Боже не бачити кров і жорстокість,
У душі стражденні свій розум всели!
Щоб силу дала нам блакитна високість,
Ти Ангелів світлих на землю пошли.

В твоїх передбаченнях - мудрість пророків,
Тож світлом надії ти нас обійми,
Спрямуй усе людство на злагоду, спокій,
Щоб діти не гинули в пеклі війни.

Ми віримо, Боже, твій Дух безтілесний
Незримо приходить у кожний наш дім.
Даруй же нам ласку, Владика небесний!
Дай силу піднятися з горя й руїн!


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.