29. Врата

Еси Истины Един Лик и во Едином - Свет.
Еси в Свете Том Мир Царственный.
Отворяй Враты его, каменьями драгими цветов украшенные,
И, уявляя дела Мира, сотворяй венец светлый,
Ибо сказано:
"Вратам Сим надлежит быть в Царствии Моём.
И, яко свет проникает, тако и всяк чрез них приидет в Царство Моё.
За сим венчай я."


Рецензии