Stepьs-22

   You cannt it
 stop
   drinkage about

   Cant you deceive
 Thot
    Names

 - You would be able
  to throw them out ,
    because You're Ancestor to  the
them

  Life's coming outside
Усы  by серебром пробило

 Вокруг себя - around видишь
только плач , kak
 Grief-народное
 пробило

 Они всё думают : - за них-то
Дядечки
  сработают ,

  как оползни на
 подступах к  Пальмиру  ?


Рецензии