Not No, Not Da

  One day
 think i
    how would be able to wake up
  it
  myself
       from dreams  :

 -  Wake up my Love -! ,  we're
 gonna get upstairs   -   1-2 - Three !

  - Dont show me
  please
    a wrong this way  -   По Осени - и
  Леди Гага замуж выходила

 -  Harvest is ready  .. .
 -  Da-nu  !

 -  Wake-up , my love it's
    true

 -  Zet завязал - (я) больше
     ни гу-гу

 -  Да , разве - это
   делает  this sense -  ?

 -  Нет !
 -  Да !
 
 


Рецензии