Непереможне життя

Поміж рядків про війну пробиваються паростки ніжності,
смерть і життя - у двобої зійшлись не на жарт.
Марно шукати сьогодні причини розбіжностей -
вчора об'явлено старт...
ллється потоками кров, мов Земля напувАється;
розпач і біль, і нема кінця краю тому.
В хАосі горя любові пагінчик з'являється
І чистотою просвічує тьму.
Непереможне життя ,- врешті-решт смерть відступиться,
нашій звитязі радітиме вражений світ;
в синє і жовте одягнуться зранені вулиці,-
і обновиться нарід.


Рецензии