Са кас къвезва чунгур хурал эцигна 47

Пуд жавабдал вил алаз руш зурзазва,
Са-сад ашукь жавабар гуз рахазва.

Гьинай-гьанай сад-кьвед ава дуьз хьайи,
Садни хьанач са пуд жаваб гуз хьайи.

Ачух жезва рушан к1алуб марвар хьиз,
Кефи гьални акваз-акваз къумбар хьиз.

Билбил хьтин чартмадай азад хьана,
Селми ала айвандал лап шад хьана.

Куькай ят1а фикир-фагьум гуьзелдин,
Садавайни лугьуз жени, ц1игелни.

Экъуьч1дайбур садни амач майдандиз:
Кьулухъай сес акъатна са мугьмандин.

Халкь элкъвена гьа патахъди килигна,
Са кас къвезва чунгур хурал эцигна.

Гелер алай чинал ц1ар-ц1ар хирерин,
Пашманвиляй нур авачир вилерихъ.

Кьил кт1унна жунадивди чалма хьиз,
Вич аквадай шут1кьвенавай хурма хьиз.

Ширин-ширин нагъмадивди ац1уриз
Мугьман къвезва,халкьни яваш зурзуриз.


Рецензии