Мой город здесь узнан

Ты смотришь на осень
Немножечко грустно –
Опять дождик косит,
Мой город здесь узнан.

Под светом небес ты
По-прежнему милый
И словно невеста
Летишь златокрыло…

Так мудрые очи
Твои, величаво
Глядят, словно хочешь
Быть всё ж моложавым.

Тебя удивить нам
Здесь вряд ли удастся –
Натуре безвинной
В любви лишь поклясться.
27.09.2022г.

О місто натхненне

Ти дивишся в осінь
І трішечки сумно –
Знов дощик тут косить,
О місто натхненне.

Під світлом небес ти
Так любе і миле,
В тобі всі секрети,
Летиш златокрыло…

І мудрі так очі
Твої, величаво
Глядять, немов хочеш
Буть все ж моложавим.

Тебе здивувать нам
Навряд чи удасться –
Натура безвинна,
В любові поклястись.
27.09.2022 р.


Рецензии