Кв тка

Мені нема чого шукати
На світі знайду тільки біль.
Нема й того, кого чекати
Я можу попри сльози й гнів.
Заради кого здатна впасти
У самий тяжкий смертний гріх
Його нема вже!!!..
                То ж бувайте,
Зірвалась в прірву... щоб із ним
Разом пройти всю путь крізь пекло,
А потім.. сісти у колін,
І очі любі цілувати...
А запитає, відповім
Що й пекло раєм обернеться
І чортеня мов янгол тут
І попіл з полум'ям здається
Лише марою поряд з ним...

Я не людина, лише квітка,
Що цвіт дарує назавжди
Один... єдиний... раз... в житті...


Рецензии