Сьогодн знову ранок, новий день

Сьогодні знову ранок, новий день,
Прокинулись і жити треба далі...
Дай, Боже, нам натхнення до пісень,
Щоб проганяти всі земні печалі.

Пішли нам мир в домівки та серця,
Ми так втомилися від болю та напруги,
Яким нема здається, що кінця,
І розпач став для багатьох вже другом.

Тримає лише віра на плаву,
Хоч хвилі дуже високо підняті...
Але допоки вірю - я пливу
В непереможній Божій благодаті.

Все буде, Україно, час прийде
Розквітнути тобі для всього світу.
І Сам Ісус до стражденних прийде,
Потішити нас всіх, та всіх зігріти.


Рецензии