Бог не виддасть низащо Украину

Бог не віддасть нізащо Україну
Спаплюжити та кинути в багно.
Бог захистить її в лиху годину
І Сам піде на ворогів війной.

Немає права на життя ні в кого,
Щоб забирать його та плюндрувать.
Права на нас усі лише у Бога,
І Він їх не зібрався віддавать.

Володарям розлюченим пихатим,
Що вище ставлять смертний розум свій.
В історії таких було багато,
Та всі давно перетворились в гній.

Всі очі самовпевнені погасли,
Злі язики замовкли назавжди.
Розвіяв вітер всі даремні гасла,
Та долі обірвав гіркі плоди.

Суд Божий не змінився з того часу,
Хто меч підняв - той від меча впаде.
Бог зупиняв і нації і расси,
І зараз нам на поміч Він прийде.


Рецензии