Цард у аегъатыр

Цард у аегъатыр- раедыдтае нае бары.
Иутае дзы сраст каенаен нал ваеййы, нал.
Фаеззаеджы бал-баелас дидинаег калы,
Уый йае нае зоны, каей не'суыдзаен бал.

Хур аей фаесайдта,маенг уыди йае батавд.
Зымаеджы улаефт каецаейдаер цаеуы.
Дидинаег сийгаейае катайы бацыд,
Агуры хуры хъарм,сабыр каеуы.


Рецензии