У молодого чоловiка склався непростий день

У молодого чоловіка склався непростий день.
Легке виявилося важким, а важке – легким.
Співав замість танців і танцював замість пісень.
Втомився і не хотів бути таким.

Але усе повторилося і наступного дня.
А потім і наступного, знову і знов.
Молодий чоловік зрозумів,
що так буде тепер щодня.
І що до такого життя треба виховати любов.

Молодий чоловік увійшов у нову роль.
Навчився бути щасливим і не бачити у втомі біди,
хіба що більш ретельно молодому чоловікові довелось
голити уранці жорсткі пазли сивої бороди...


Рецензии