Пишу вiршi

­

Вірші складати - це, напевно, щастя,
Пишу їх вже багато зим і літ
І відчуваю у душі завзяття,
Энергію, натхнення і політ.

Я бачу, як утворюється слово
Із літер, звуків і стає в рядок,
Як зблискує яскраво, кольорово
Цей згусток почуттів, жаги, думок!

Ловлю чуттєво мелодійність ритмів,
Що ллються в душу, наче  благодать,
І оживляють ноти романтизму,
Бентежать душу, таїнства вершать.

Я чую, як народжуються рими,
Сплітаючи окрилену строфу,
Чарують слух акордами стрімкими!..
Я разом з ними дихаю й живу.


Рецензии