Ок

Та нічого… Все добре. Все добре…
Ми разом, а навколо - то пил,
що лягає на серце хоробре
від напружених помахів крил

наших янголів… Спи, коханятко…
Я пильную цей світ. Ми удвох
напророчені в миті початку,
бо пророцтво те вимовив Б-г…

Він позначив нас світлою ранню
і промінням у темряві гір,
обережно заклавши кохання
в наші душі з невидимих зір…

І з таким Всемогутнього дивом
нам з тобою й біда - не біда,
а лен привід з вершини Хориву
роздивитись, як світ вигляда…

Так що… все - по Господньому плану:
ми разом, ми кохаєм, ми тут,
гоїм людства обпалені рани
і звільняємо всесвіт від пут…


Рецензии