Кое-шо мы прознав и про валёнкы славн

Если каво куда вылавиць и – ага,
Будэ ж улад ятвяг зарыкы ж в7 писаць.
Ну, то товди й тогда будэмо пильнаваць,
Крадуть чы доски в Мняв, чы й шо дэсь там.

В обчым-то, ты ж дурак, раз мы в тебя стреляйм,
А ты й ны отзывай – силы бо в Васькы тьма вж.
А на посту стаял зь навытькы ж в снах Стыпан.
Вот те й 105 кошмар от прыезжавшых тявк.

Завтра твоя с3ха навыть поладыця.
Ибо и сам Сашман ны захворив улад.
Так шо тырпы уж, раз тут набылыв стиндальк:
Мел жэ на малачках ныц ны воняе даж.

Выйшов Прафесар ваш гонды но быз гамаш,
Ек завырнув шыян прам-такы, да, у спальнь.
Ныц уж ны трэба даж гондычкы вам сказаць,
Шо навызлы добра ж повныя сины, вах!

Если лажысься влад пад целявизар, ха,
То ж ны заснэш ураз пасля смятан-сырка.
Ну, да и цешся жа с падламы ва в падваль.
Бо ты ж забЕш мыша, шо й дэсь трощыть в коврах.


Рецензии