Боiнг MH 17

«Боїнг» - борт МH 17»
 
 
     Малайзійський літак лайнер, зник з радарів назавжди,
                У скорботі Світ від горя, всенародної біди,
       Плачуть Штати і Європа, Амстердам, Париж, Кавказ,
       Всі гадають, хто бандитам дав такий страшний наказ,
     Хто заплатить за всі жертви, за сумний, кривавий жах,
     Хто нажав на кнопку пекла, поселивши людський страх,
           Дітлахів, людей дорослих, всіх забрав вогонь війни,
                Кари вічної бандитам - заслуговують вони
            
                Приспів
        Амстердам – Куала – Лумпур - рейс трагедії, біди,
            Спалахнув у синім небі, ввійшов в полум’я землі,
          Амстердам – Куала – Лумпур – рейс трагедії, біди, 
            «Боїнг» - борт МH 17 згорів, згинув назавжди
 
 
            Світ у траурі, Європа плаче, стогне, сльози льє,
              Серед дітлахів загиблих рідний син і дочка є,
    Материнський розпач й горе, сум і ненависть в цей час,
              Об’єднала всіх жалоба, об’єднала біль всіх нас,
              Незабудемо ніколи цю загибель, мить кінця,
               Ця трагедія надовго буде ранить нам серця,
     Тож Господь відправ бандитів в пекло, всіх їх покарай,
             Дітлахів, батьків і рідних забери з собою в рай


Рецензии