Воскресение

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ ИЗ МЕРТВЫХ,
СМЕРТЬЮ СМЕРТЬ ПОПРАВ
И СУЩИМ ВО ГРОБЕХ
ЖИВОТ ДАРОВАВ.
АЩЕ И ВО ГРОБ СНИЗШЕЛ ЕСИ.
ГОСПОДИ, ПОМИЛУЙ.
ГОСПОДИ, ПРОСТИ.
ГОСПОДИ, ПОДАЙ ЗНАМЕНИЕ,
БЕЗСМЕРТНЕ, НО АДОВУ РАЗРУШИЛ
ЕСИ СИЛУ И ВОСКРЕСЛ ЕСИ.
ГОСПОДИ, ПОМИЛУЙ.
ГОСПОДИ, ПРОСТИ.
ЯКО ПОБЕДИТЕЛЬ, ХРИСТЕ БОЖЕ,
ГОСПОДА ПОСЛУШАЛ.
ЖЕНАМ, МИРОНОСИЦАМ ВЕЩАВЫЙ,
СЫН БОЖИЙ.
РАДУЙТЕСЯ, И ТВОИМ АПОСТОЛОМ МИР
ДАРУЙЯ, ПАДШИМ ПОДАЙ ВОСКРЕСЕНИЕ.


Рецензии