На престоле на небеси

ГОСПОДИ, ПОМИЛУЙ.
ГОСПОДИ, ПРОСТИ.
МИЛОСЕРДНЫЙ БОЖЕНЬКА,
ПАДШИХ ИСЦЕЛИ.
ОБЩЕЕ ВОСКРЕСЕНИЕ
ТВОЕЯ СТРАСТИ УВЕРЯЯ,
ХРИСТЕ БОЖЕ. ТЕМ ЖЕ И МЫ,
С БОГОМ ТЬМУ ПОБЕЖДАЕМ.
ПОБЕДИТЕЛЮ СМЕРТИ ВОПИЕМ:
ОСАННА В ВЫШНИХ.
БЛАГОСЛОВЕН ГРЯДЫЙ
ВО ИМЯ ГОСПОДНЕ.
АМИНЬ.
НА ПРЕСТОЛЕ НА НЕБЕСИ.
ГОСПОДИ, ПОМИЛУЙ.
ГОСПОДИ, ПРОСТИ.
НА ЖРЕБЯТИ НА ЗЕМЛИ.
ГОСПОДИ, ПОМИЛУЙ.
ГОСПОДИ, ПРОСТИ.
ХРИСТЕ БОЖЕ НОСИМЫЙ,
АНГЕЛОВ ХВАЛЕНИЕ.
БОГОМ РОДИМЫЙ,
ДЕТЕЙ ВОСПЕВАНИЕ.
ЗОВУЩИХ ТИ ПРИЯЛ ЕСИ,
БОГА РАДИ.
БЛАГОСЛОВЕН ЕСИ, ГРЯДЫЙ
АДАМА ВОЗЗВАТИ.


Рецензии