Отчее сияние

НА ГОРЕ ПРЕОБРАЗИЛСЯ ЕСИ.
ХРИСТЕ БОЖЕ. ГОСПОДИ, ПРОСТИ.

ЯКОЖЕ ВМЕЩАХУ, ЯКОЖЕ МОЖАХУ.
ТЕМ ЖЕ И МЫ, ГОСПОДИ. И МЫ.

ГОСПОДИ, ПОМИЛУЙ. ГОСПОДИ, ПРОСТИ.
МИЛОСЕРДНЫЙ БОЖЕНЬКА,
ПАДШИХ ИСЦЕЛИ.

ЛАСКОВЫЙ, ВСЕСИЛЬНЫЙ,
ПРАВЕДНЫЙ ГОСПОДЬ.
ИСЦЕЛИ РОССИЮ,
ТЕЛО, ДУХ И ПЛОТЬ.

ЕСЛИ НЕ ЗНАМЕНИЕ,
ТАК ОСТАВЬ ПОСЛАНИЕ.
ЯКО ТЫ ЕСИ ВОИСТИНУ
ОТЧЕЕ СИЯНИЕ.


Рецензии