С днем рождения Украина

Ранок серпневий, твій день народження – рідна моя Україна!
Тридцять один з твого переродження,
Із сотні років, тисяч віків, –
Історії наших славетних дідів.
Красива, смілива, ти завжди за правду,
Ім’я твоє друге, всі знають – Свобода!
Не будеш мовчати, коли лізуть в хату,-
Чужинці, та браття з брудними чоботями!
Ти бачиш твої нескорені діти, творять
неможливі дива, готові за тебе і душу і тіло,
Бо ти у нас ненька - одна!
Не ступить ніколи по чорнозему окупанта нога!
Живи, розвивайся, крокуй у майбутнє,
Не дивлячись у цілковиту пітьму!
Ми все що залежить від нас відбудуємо,
загоїмо рани, відновим міста!
Попереду в нас лиш безхмарні години,
Родючі поля, і у бджолах садки!
Дитячий щасливий сміх під калиною, –
Країна незламних людей!


Рецензии