Життя плине...

Цікаво плине наше все життя
Хоча інакше не буває
Коли в країні пів твого життя
Іде війна і постріли лунають

Лише тому, що хтось щось захотів
Комусь грошей - мільярдів мало
І вдумайтесь - один лише козел
Війну в другій країні починає

Ви Росіяни? - ні, для нього ви лише валюта!
Він хоче світу всьому щось сказати?
Так хоче щоб всі стали на коліна?
А хто ти є? - "НІХТО" - пакетів ще багато!

Життя іде, але що нам згадати?
Як ми всі вісім років воювали з вами?
Як ви пішли на нас - а говорили рідні
Які тепер брати ви? - На мізки ви всі бідні!

Кричать за тисячу чи дві лиш кілометрів...
На нашій же землі - всі плачуть і кричать що не хотіли
Так вам всім там промили мізки
Мобілізація вас струснула трішки

Кричати можна, що нам треба всім померти
Але кричать лиш ті хто впевнений що не піде із них до нас
А коли вам приносять ті повістки
Не кричите - ВБИВАЙТЕ ЇХ - ви біжите - ковтаєте слова!

І як вже говорив - цікаво плине час
Одного я не розумію в вас - у росіянах
Ви забираєте в батьків Українських їх час
Але їх діти знають в чому тут причина

І коли пройде років з десять з цього часу
Мій син і інші діти Українських козаків
Вони ж все запам'ятали в головах своїх
І через роки летітимуть від гніву їх - голови і ваших молодих синів


Рецензии