Артемiвщинi

Золоті пшеничні лани
Між копрами шахт соляних.
Хліб і сіль на твоїй землі
Поряд тут не лише на столі.

Поряд праця кипить в руках
Хлібороба і гірника.
І не знаєш, ким славна більш
І у кого піт солоніш.

На долонях твоїх святі
Зерна - білі та золоті.

     2013


Рецензии