Найкращий день

Було "учора", є "сьогодні",
Можливо, й "завтра" ще діждусь,
І в теплі дні, і в дні холодні
Життю я щиро усміхнусь.

Днів у житті не так багато,
Це зрозуміла я давно.
І кожен день - це справжнє свято,
Життя - магічне полотно!

Хоч мудро пишуть богослови
Небесних райських днів панно,
Життя не має передмови,
Сьогодні, зараз є воно!

Не треба ждати від безодні
Життя примарного без меж!
Найкращий день - той, що сьогодні,
Коли ти дихаєш, живеш!


Рецензии