Бiди вже ж накоiли, браття, всiм хватить...

                ***
Біди вже ж накоїли, браття, всім хватить,
Одним словом жах...Кайдашева сім"я,
Тепер мир попробуй той знову наладить,
Дніпро розхитався, несе течія!..
Якби не те горе, не клята війна,
З усім отим іншим можливо змириться,
Що з поля дме вітер, дорога курна,
Що в двері вже грюка голодна зима,
Що в хаті холодній ночами не спиться...
Та вірою в краще людина живе,
Що все ж таки мир той колись та настане,
Що вільно Донбас наш нарешті дихне,
Героїв всіх наших сльозою пом"яне...
Росія - єдиний для всіх порятунок,
Та, бачте, в Європу хохли залицялись,
Америка зброю їм шле в подарунок,
Боюсь,щоб у шортах дурні не остались...
Біди вже ж накоїли, браття, всім хватить,
Одним словом жах - Кайдашева сім"я,
Тепер мир попробуй той знову наладить,
Дніпро розхитався, несе течія!..

                ***


Рецензии
Спасибо, дорогая Ира! За твою гражданскую позицию, как это просто понимать, почему многим не понятно? С поклоном к твоему терпению. Обнимаю, Петя

Пётр Белов 2   22.08.2023 15:00     Заявить о нарушении
Спасибо, Петя, за внимание и отклик! Хорошего самочувствия , крепкого здоровья всем врагам на зло!.. Сколько забрали у нас времени жизни, оголтелые, а у кого и саму драгоценную жизнь!..Обнимаю, Ира.

Ирина Боговина   22.08.2023 15:57   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.