Расцветет украина в это верим мы

РОЗКВІТНЕ УКРАЇНА В ЦЕ ВІРИМО МИ

Україна розквітне ми віримо в це,
Божественна Воля і час той прийде.
Усі вороги, розтрощаться на тлін,
Спаситель воскрес,воскреснем і ми,

Зійде нове жито на наших ланах, 
Зростуть наші діти забудемо страх,
Та тих що смертю за нас полягли,
Повіки молитися будем за них.

Подай же нам Боже, терпіння та сил,
Щоб випробування достойно знести,
Щоб Ім'я Твоє, не затьмарити нам
Прославить Тебе усім своїм життям.

Автор Широков А. А.  22,09,2022 г Київ Україна.


Рецензии