Окна RUS. ТА

Миру никогда
не надоест
регулярно испытывать -
наше терпение.

Больше всего
одного ПОЛИТИКА
боятся - все
политиканы...

Человечеству
не надоедает -
только строить
Вавилон за Вавилоном...

Наше
коллективное бессознательное
становится -
всё обморочнее...

Незваный гость
может стать -
и лучшим
Хозяином.

Игра
   без правил
Длится -
      слишком долго...

Плачущие, всегда -
голоднее смеющихся.


Рецензии