Його ФАНТазiя Безмежна!..

           He manene ia! - Mau;. . .Naku ano ! . .
           He hangareka i runga i te atamira! I tenei ra i roto i te Ora! . .





Він мислить НЕ на Рідной Мові !
И НЕ по - Русски говорит !
Как РУКОблудит и ЗЛОсловит ! -
РОДным стал для него Иврит ! . .

Йому до фені Незалежна  ! -
Він. . . в Бонусах - як падишах !
Його ФАНТазія. . . Безмежна ! -
Он потерял. . .   и Стыд,  и Страх ! . .

       * * * * * * * * * * * * * * *   


Рецензии