I воля, i вiра

А красуня терпіти не хоче,
Непокірна вона і вільна,
Хоч війна завиває й гуркоче -
В неї воля і віра сильна!

У Господніх руках доля наша,
Припадаєм до Нього з любов'ю,
Біль, страждання- гірка наша чаша-
Та не страшно нічого з Тобою!

Не покинув Господь Україну:
Він в підвалах, в боях,  чи в полоні...
О, Ісусе, Господній Сину!
Кровоточать Твої долоні.

...Та повернуть борги вороги,
 Й тихі ночі й зірку вечірню
Ми піднімем святі корогви
За щасливу сім'ю й Україну!


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.