Сидить голубка на мокрий гилочци

Сидить голубка на мокрій гілочці
Чому сидить самотньою вона
Та хто ж зробив нещасною її
Адже колись літала не одна.

Літали удвох і горя не знали
І гадки не мали, що буде біда
Та злії люди їм лиха завдали
Не вірить голубка, що буде одна.

Тому і сидить і вдивляється вдаль
І має надію, що біль вся мине
Що вернеться голуб до своє голубки
І вітром розвіється вся та печаль.


Рецензии