Урожай наш, урожай

Урожай наш, урожай
Хоч коней запрягай
Та вези додому збіжжя
Тільки не за зарубіжжя.

Бо своїх ротів хватає
І це кожний про це знає
Адже краще все своє
Воно ж рідне і смачне.

То ж працюймо всі завзято
Як колись навчав нас тато
Та і мама так навчала
Щоб в животах в нас не бурчало.


Рецензии