Я не вижу тебя

***
   Н.Бидненко
Я не бачу тебе за дощами,
Заснували вони білий світ.
Тільки сірі безрадісні гами,
Мов розлуки печальний привіт.
Я не чую тебе за вітрами,
Тільки стогне горіх у саду.
Прихилюсь до віконної рами,
Бо вчувається: «Жди, я прийду!»
І тепла в холоди не відчую,
В цей осінній безсонячний час.
Лиш одне я повторюю всує:
«Наше літо, вернися до нас!»
***
Я не вижу тебя за дождями,
Основали они белый свет.
Только серость безрадостной гаммы,
Как разлуки печальной привет.
Я не слышу тебя за ветрами,
Только стонет орешник в саду.
Прислонюсь я к оконной раме,
И мне слышится: "Жди, я приду!"
И тепла в холодах не почувствую,
В этот осенний не солнечный час.
Лишь одно повторяю я всуе,
-Наше лето вернись до нас.


Рецензии