Requiem to ELizz

  Сегодня
чорно
  траурны цветы

   Смог прихватил
 с пол-неба

   Сейчас прощаешься - with Me
 I would be followed , pls
   remember 

 Drops ' washing out
 чордн асфальт

  Чордн шляпа
 Ветру
   перьями пыхает  :

 -  I want to say  :  -  Bye-Bye   ,  bye-bye
  Forget tha Planet

 -   "  Forever young
 i want to be
     forever young ! - Do you really
       want to take this 
      to be as Truth  - ?  "

   So gott Meine Mind
  much off got on vacation  -  ?
   


Рецензии