Люблю осiннiй маскарад

Люблю осінній маскарад
І не сумую від негоди,
Ранковий тихий променад
Мене рятує від незгоди.

Рясний магічний листопад
Красою вабить і чарує,
Немов казковий зорепад,
До сну зимового готує.

Мені і дощик до душі,
І небо синє в сірих хмарах.
Люблю гуляти у глуші
В п'янких бурштинових пожарах.

Вселяє часто осінь сплін,
Стрічає вітром неласкаво,
Та перли, золото й рубін
Дарує світу величаво.


Рецензии