Sono libero

 Одне небо єдин БОГ
 Душа обличчя і Господь
 І серце ніжністю зігріте
 І тіло бережно одіте.

 І зібране своє в собі
 І не літає по землі
 І повнолітня духа сила
 Веде туди, де моя мрія

 Веде туди, де є людина
 В якої є душа і мирна
 Яка по людському живе
 Глибоко в серці досі жде.

    (08.04.2022)Київ


Рецензии