Ata

               *******

1. O vaxtin, kainatin,
Ayrilmaz bir hissesi idi,
O gecenin, gunduzun,
umidi, nefesiydi,

O bir dost, gardash,
Gozelliyi yashadan idi,
O Tanridan, bize ata idi.

2. O vaxtin, kainatin,
Ayrilmaz bir hissesi idi,
O gecenin, gunduzun,
Umidi, nefesi idi,
O dunyani bize, bexsh eden idi.


         18.09.2022il.PG(ПК)

*стихи на азербайджанском языке.


Рецензии