Вай Шолжа-Пхье

ГIалгIай къаман керда гIала,
Хьа бахархошта ма хилба бала,
Дукха Iа лайнад хала зама,
ГIалгIай лаьттан хьалхара нана!

ГIалгIай Iаьдал, эздел-гIулакх
Къастанза дусалда хьа дегац,
Хьо дIачоагIъе хургда уллув,
Хьо йоацаш вахар тхон мегац!

Хьа лаьтта бIарг ма голд хало,
Хьа беркат - беркате тIехье,
Вай мехкаца дIахо никъ дIахьо
Оах даькъала ю хьо, Шолжа-Пхье!


Рецензии