Мне лишнего не нужно ничего...

Мені нічого зайвого не треба:
Великих статків, інших благ земних -
Лише світанок тихий, що край неба
Серед полів осінніх, ледь сумних,
Рожевий колір хмар, що вітер гонить
В  похмуру й невідому далечинь,
Твоє кохання, наші вніч розмови,
Твоїх очей непереборна синь.
Хай буде дощик, вересневе сонце,
Хай будуть довгі ночі й дні малі.
Тебе побачить у своїм віконці -
Хіба є щастя більше на землі?...


Рецензии