Ты- навсегда

Моя разбомблена країно...
Ти маешь сенс, бо знов єдина.
Журитися не треба, люди-
Коли всі разом, стиснем зуби
Та мицно створемо ряди-
За перемогу! Зброю ми
Підіймо вгору, Небеса
За нами! Скрізь така краса!-

Твої лани, Дніпро та кручі,
Твої сини такі могучі!
Моя любов до тебе лине
І я тягну до тебе крила....

Моя разквітчена країна!
Ты назавжди в мені, єдина!
Моя улюблена Ти нація.
Найкраща Ти цивілізація!


Рецензии