хамса хамса

Хамса яку я придбала
минулого року
Нiчого не врятувала,
Дарма, що над нею шепотiв
Старенький ребе мiсцево; сiнагоги,
Дарма що майбутня скрута ще не лякала
Мерехтiла нiч; реготали хлопцi на розi.
Хамса мабуть що вiдвела жменьку куль
Та загубилася десь у Будапештi.
Збира пилюку над написом: Липень - захреслено - Jul...
Захреслено. Хамса - хамса.
Чорти у мiстi.


Рецензии