Н

ти -  краще ніж:

гіпоманія
з зарплатнею на карті
та відсутність дітей
у плацкарті

екстазі,
після якого вже не вставляє горілка
необригана подругою чужа
автівка

місячні
після побачення у барі
вода
не з під крану після алкосафарі

улюблене порно
що завжди знімає втому
нікотин
5 відсотків за кордоном

ти літо,
коли не спішиш додому
ти 23 лютого
з фотоальбому


Рецензии