Збираю рими

Летять, летять на землю рими,
Немовби пір'ячко птахів,
Летять потоками стрімкими,
А я вслухаюсь в їхній спів.

І вже римую горобини
І листя клена золоте,
І грона зрілої калини,
І все, що скоро відцвіте.

Римую шурхіт падолиста,
Намисто різних кольорів,
А тут уже й роса сріблиста
І ноти ніжних почуттів…

Свій чар дарує прохолода,
Готує теплих днів фінал.
Натхненно дихає природа,
І мій наповнює запал.

Збираю рими в палім листі,
Поки їх вітер не вхопив,
Вони від сонця променисті,
Спішу, щоб дощ не закропив…


Рецензии