РИК1 КУДА. на лезгиском языке

Слова для песни гр.Кристалл

К1анивал аваз арада,
Ви патаг за дамахдайвал,
Ви вилера зун ц1урада,
Са нвагъ хьана авахьдайвал.

Припев.
Галат жедач рагъни цава,
Вичин нурар чаз гудайкьван,
К1анивилин къужахдаваз,
Канивилин къужахдаваз,
Вунни са рагъ хьиз заз ава,
Зунни са шем хиз хьанава,
Вун паталди рик1 кудайкьван.

Галат жедач рагъни цава,
Вичин нурар гудайкьван чаз.
Зазни к1ани са яр ава,
Виридлайни иер акваз,

         Селминат Курабекова.


Рецензии