Осiннiй сум. Пiсня

А ось і осінь сум несе...
І шум дощів - печальний гомін.
Немов ридання  неясне,
По кому плаче він, по кому?

Приспів: Але любов свята жива
        Мов ясне сонячне проміння
         Душа від неї ожива
         Дасть сили новим поколінням


Ти, дощ, поплач, на те й прийшов,
Хай грім  акорди наспіває,
А блискавки прозорий шовк,
Всі рани зцілює, зшиває.


Приспів:
        Адже любов свята жива,
        Мов ясне сонячне проміння,
         Душа від неї ожива,
         Дасть сили новим поколінням!


Ти, дощ,  змивай сліди війни,
Лети, цілющий свіжий вітер
міста і села обійди -
І розкажи усьому світу

 Приспів:
         Що є любов свята жива,
        Мов ясне сонячне проміння!
         Душа від неї ожива
         Дасть сили новим поколінням

Ми хочем миру - не війни!
Що день все ближче  Перемога.
Хай сміх дітей, їх голоси
Всі перекреслюють тривоги!

Приспів:

         Адже любов свята жива,
         Мов ясне сонячне проміння
         Душа від неї ожива
         Дасть сили новим поколінням
 


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.